woensdag 18 april 2012

De mooiste wandelmaanden komen eraan

Mei en juni en later september en oktober zijn werkelijk prachtige wandelmaanden. Leuke temperaturen en wondermooie kleuren in de natuur nodigen elke dag opnieuw uit om, die nog voor Vlamingen en Nederlanders vrij onbekende streek te leren ontdekken. En het fijnste van de Vallei van Parken en Kastelen is dat er ook heel wat te bekijken valt. Enkel genieten van de natuur of enkel genieten van kastelen of een combinatie van de twee, het kan allemaal. Als men er dan nog rekening mee kan houden dat het leven in Neder-Silezië heel wat goedkoper is zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit, dan is het werkelijk heel verwonderlijk dat er tot nu toe zo weinig landgenoten (Belgen) en/of buren (Nederlanders) de weg naar dit stukje aards paradijs gevonden hebben.
Neem daar nog bij dat er geen gebrek is aan goede, maar nog steeds goedkope restaurants, dan wordt het enkel nog verbazingwekkender.
Wij vinden De vallei van Parken en Kastelen in elk geval zalig en zijn blij dat ons verblijf in België weer bijna achter de rug is, zodat we terug kunnen gaan genieten, samen met de gasten die we dit jaar weer mogen verwelkomen.
De verbouwingen zijn gedaan. Nu kunnen we beginnen aan de promotie van al dat moois.
En ik laat het jullie nu alvast reeds weten. Op 9 juni starten we met het maken van een promotiefilm, zowel over de vakantiewoning Beztroski Dom als over de Vallei van Parken en Kastelen. Echt iets om naar uit te kijken.
En, indien jullie toevallig ook geïnteresseerd zouden zijn in mooie wandelingen en/of in het ontdekken van de geschiedenis van een vrij nieuw stukje Europa en/of eens echt willen genieten van een welverdiende rust, neem dan even contact op met ons. Wij zullen jullie met plezier verwennen in dit mooiste stukje van Polen en dat in jullie eigen taal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.