vrijdag 23 maart 2012

2012 een nieuw seizoen staat voor de deur.

Wij zijn er klaar voor en wij verwachten er heel veel van. Dit moet echt een topjaar worden. Niet zozeer voor ons, maar wel voor onze gasten. Nu vraagt u zich waarschijnlijk af waarom. Wel laat mij u vertellen waarom wij dat denken.
1. Ons wandelaanbod is groot genoeg om elke wandelaar te bekoren.
2. We hebben eindelijk een firma gevonden waar we in goed vertrouwen gasten naar toe kunnen sturen om een goede fiets naar keuze te kunnen huren. En de fietsroutes zijn er.
3. De toestellen in de tuin hebben de afgelopen jaren bewezen dat ze voldoen aan de speelbehoeften van de kinderen, gaande van de hele kleintjes tot de groten.
4. Ons televisie en filmaanbod is uitgebreid genoeg om de schaarse regendagen aangenaam te maken voor hen die het heel rustig aan willen doen.
5. Ons wellnesscenter is enorm in waarde gestegen nu we eindelijk een aparte ingang hebben en er dus niemand meer zal storen tijdens het genieten van de zalige wellness uurtjes.
6. Onze ontspanningsruimte krijgt vorm. Het is nog afwachten wat onze gasten écht willen, maar alles is aanwezig om aan de vraag te kunnen voldoen.
7. Het culturele aanbod, met inbegrip van de verschillende kasteeltjes is ondertussen uitgebreid genoeg om elke gast enkele weken aangenaam te verrassen.
8. Gastronomisch is er een uitgebreide keuze aan gezellige en goede restaurants, zodanig dat u weldoorvoed weer huiswaarts kunt keren. En ook wat de prijzen betreft van die gastronomische geneugten is er genoeg keuze. Enkel heel duur is er niet. Alles is nog veeeel goedkoper dan in uw thuisbasis.
9. Voor wie graag winkelt. Ook hierin kunnen we u raad geven. Men kan hier fantastische koopjes doen en heel mooie souveniertjes kopen aan zeer schappelijke prijzen.
10.De woningen zijn volledig in orde. Wij hebben getracht om alle comfort te voorzien. Indien we toch nog iets over het hoofd zouden hebben gezien, volstaat het ons dat even te laten weten.
11. Indien u begeleid wenst te worden in uw ontdekkingstocht door Neder-Silezië, dan maken wij ons sterk dat wij dat best aankunnen. Wij weten de meeste bezienswaardigheden liggen, hebben ze zelf bezocht en hebben ook zelf alle restaurantjes, koffiehuizen en cafétjes uitgeprobeerd.
12. Zoals aangegeven in ons vorig berichtje gaan we samenwerken met Happy Hill, zodat er weer heel wat extra activiteiten zijn bijgekomen, voor jong en oud.

Dus, wij zijn er klaar voor. Wij zouden het dan ook heel erg op prijs stellen indien u uw vrienden en familie even attent maakt op onze woning.
Beztroski Dom, letterlijk vertaald Huis zonder zorgen, wil niets liever dan zijn naam waardig zijn en onze leuze luidt nog steeds: onze uitdaging is om u de perfecte vakantie te laten beleven.
Hopelijk tot binnenkort.

Greet en Wim

1 opmerking:

  1. Dit is een testreactie. Eén van onze volgers liet ons weten dat het niet mogelijk was om een reactie te plaatsen. Vandaar deze test.
    Wim

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.