dinsdag 20 maart 2012

Een leuke naam voor een skischool: Happy Hill

Zoals we in een vorig schrijven reeds aangaven hebben we op slechts 15 km van onze vakantiewoning een leuke skischool gevonden. We zijn er nog eens een bezoekje gaan brengen om te horen wat ze allemaal te bieden hebben. Al vlug kwamen we tot de ontdekking dat dit bedrijf gerund wordt door enkele zeer gedreven jonge mensen die van aanpakken weten. Zo kwamen we te weten dat ze niet enkel actief zijn in de winterperiode, maar dat ze ook heel wat leuke activiteiten organiseren tijdens de zomermaanden.
En dat heeft onze interesse natuurlijk enorm de hoogte in gejaagd.
We hebben dan ook beslist om een vaste samenwerking aan te gaan met deze groep enthousiastelingen, want heel wat van de door hen georganiseerde activiteiten zullen ook onze gasten aanspreken. Hier komen ze, kort samengevat.
Tijdens de wintermaanden is hun activiteit uiteraard volledig toegespitst op de sneeuwsporten. Ze geven lessen in skiƫn, snowboarden en langlaufen. Voor elk van deze activiteiten is het mogelijk om verschillende formules te gebruiken. Zo is er een formule speciaal voor gezinnen, maar evengoed kan men in individuele groepjes les volgen. Ook aansluiten bij een andere groep behoort tot de mogelijkheden. De plaats van lesgeven is een licht glooiende heuvel, vlak naast de normale piste, dus zodra men denkt het grotere werk aan te kunnen, kan men daar aan beginnen. Er zijn ook zeer mooie langlauf pistes in de onmiddellijke omgeving en natuurlijk kan men eens men dat onderdeel van de wintersport onder de knie heeft ook in de nabijheid van Beztroski Dom genieten van heel wat langlauf pistes.
Maar nog interessanter voor ons was de boodschap dat er ook tijdens de zomermaanden heel wat te beleven valt in Happy Hill. Zij verhuren mountain bikes, hebben instructeurs die initiatie cursussen geven in het rots beklimmen, wildwater kayakken, boogschieten, en nog heel wat andere leuke activiteiten.

Het team wordt geleidt door Simona, een jonge dame die enorm veel positieviteit en energie uitstraalt. Ook de instructeurs zijn jonge krachten die geweldig goed met jongeren om kunnen en die net zoals Simona verschillende talen spreken.
Wij zijn er van overtuigd dat de naam Happy Hill de lading dekt. Zij helpen mensen gelukkig maken en zij zullen er zeker toe bijdragen dat onze gasten met een meer dan voldaan gevoel terug huiswaarts zullen keren na hun vakantieperiode.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.