vrijdag 9 december 2011

Een laatste poging

In mei dachten we nog dat we klaar waren om regelmatig deze blog aan te vullen, maar dat bleek nog niet te kunnen. Reden: een echte writersblock. Het lukte niet. Inspiratie helemaal weg en dat terwijl er zo veel dingen rondom ons plaats vonden. Toen ik er met een specialist oncoloog uit Duitsland over sprak, wist die mij te vertellen dat dit wel meer voorkwam na een chemotherapie. Dus, nu maar hopen dat het in de toekomst weer zal lukken. Het zou immers jammer zijn indien het niet zou gaan om al die leuke en vooral mooie dingen te beschrijven die we daar in Neder-Silezië ontdekken.
En natuurlijk, als het moeilijk gaat om de juiste woorden te vinden, dan gaat men snel twijfelen of het wel zin heeft om die moeite toch te doen. Gelukkig hebben we de laatste paar weken ontdekt dat er heel wat meer personen deze blog gelezen hebben dan dat wij dachten. En dat geeft moed. Dat maakt het waard het nogmaals te proberen. Ik ga dan ook heel hard mijn best doen om regelmatig een bericht te posten. Maar als het nu nog eens mislukt, zal dat het einde betekenen van deze blog.
Beste vrienden, mag ik jullie dan ook vragen om af en toe eens een reactie te sturen, zodanig dat we weten of we op het goede spoor zitten.
Wij staan heel erg open voor opmerkingen en aanbevelingen.
Wij zijn zó enthousiast over Neder-Silezië en dan vooral over de Vallei van Parken en Kastelen, dat we er heel veel voor over hebben om zo veel mogelijk mensen te bereiken en deelachtig te maken aan deze prachtige streek, dit stukje aards paradijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.