vrijdag 9 december 2011

Het einde van 2011 nadert met rasse schreden

Wat gaat het toch weer snel. Weer bijna een jaar voorbij. Een jaar waarvan wij dachten dat het een zeer rustig jaar zou worden, althans op gebied van het verbouwen van onze vakantiewoning. Maar dat draaide helemaal anders uit. De fout lag deze keer bij onze kinderen en dan vooral bij onze schoonzoon Wim. Die vond namelijk dat het een goed idee zou zijn om ergens op het erf een afdak te voorzien. Natuurlijk had hij 100% gelijk, want één van de kleine nadelen van het leven in een bergstreek is dat er 's avonds wel eens koude uit de lucht durft vallen. Een afdak en enkele terrasverwarmers zouden dat nadeel zeker wegwerken.
Ook voor de rokers onder onze gasten was dat een welkome oplossing aangezien er in de vakantiewoning niet gerookt mag worden. Tot nu toe betekende dat bij momenten in de regen "genieten" van dat kankerstokje. Nu kan dat rustig zittend en kletsend met de collega-rokers met een dak boven het hoofd.
Al onze gasten waren zeer enthousiast over deze aanvulling.
In elk geval een goed idee van onze schoonzoon. Hij heeft er zelf dan ook drie weken heel erg van genoten. Er zijn reeds heel wat flessen geledigd onder dit afdak.
Nu zijn wij natuurlijk heel benieuwd hoe leuk dit wordt indien het erf vol sneeuw ligt. Wij zien het helemaal zitten, na een saunabeurt recht naar buiten en dan genieten in één van de ligzetels, onder het afdak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.