maandag 6 februari 2012

Vakantiebeurs in Brussel

We zijn weer even in België omdat we van de toeristische dienst van Polen uit Brussel de kans kregen om enkele dagen Neder-Silezië en Beztroski Dom te gaan promoten op de vakantiebeurs. Het was de eerste keer dat we dit deden en het was een fijne en leerrijke ervaring.
Het was vooral leuk om constant blije mensen te ontmoeten. Als mensen op zoek zijn naar informatie over leuke dingen zoals vakantieoorden, zijn ze precies al in vakantiestemming. En voor ons was het ook zeer aangenaam om eens twee dagen lang constant te kunnen vertellen over onze grote liefde Neder-Silezië en dan vooral "de vallei van Parken en Kastelen". Ons zelfgemaakte fotoboek kwam hierbij heel goed van pas. Het is op zulke momenten dat we beseffen hoe deze streek ons leven heeft veranderd. Natuurlijk de mooie natuur en de vele bezienswaardigheden, maar ook de vele leuke restaurantjes en koffiehuizen en vooral de openheid en de vriendelijkheid van de Polen.
Wat ons ook heel erg opviel was de grote hoeveelheid mensen die voorzichtig informatie kwamen vragen. Eén van de meest gehoorde vragen was of er in Polen iets te beleven viel. En ook heel opvallend was hoeveel personen informatie wilden over Krakau en Auswich. Op een bepaald ogenblik hadden we echt de indruk dat Polen enkel bestond uit deze twee plaatsen.
Toen wij begonnen te vertellen over Neder-Silezië was het heel duidelijk dat de meesten nog nooit over deze streek hadden gehoord.
Natuurlijk is dat niet zo vreemd als je weet dat Neder-Silezië zelf niet erg geïnteresseerd blijkt in een bezoekje van ons Belgen. Blijkbaar weten zij ook niet zo heel veel over ons. Dus de onwetendheid en de onbekendheid komt van de twee kanten.
EN DAAR WILLEN WIJ HEEL ERG GRAAG VERANDERING IN BRENGEN.
Met uw hulp kan dat lukken.
Help ons door deze link aan al uw familie, vrienden en kennissen door te spelen, samen met het adres van onze website www.beztroski.com. In de nabije toekomst zullen er op deze blog ook heel wat links naar andere interessante websites van Neder-Silezië verschijnen.
Het is echt onze bedoeling om de Belgen en de Nederlanders het toerisme in dit stukje aards paradijs te leren kennen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.