dinsdag 24 januari 2012

Een extra gastenkamer.

Regelmatig kregen we aanvragen van gezinnen met 8 personen. Nu kunnen we die makkelijk allemaal te slapen leggen in elk van de 2 woningen die we aanbieden, maar dat gaat ten koste van het leefcomfort en laat dat nu juist ons doel zijn, een maximum aan comfort en gezelligheid aanbieden aan een sterke prijs.
Het was dus een logische volgende stap om op de oude hooizolder naast onze woonruimte een extra gastenkamer te voorzien. En die is er nu. De eerste gasten hebben er al gebruik van gemaakt en waren laaiend enthousiast.
De bedoeling van deze gastenkamer is om grotere gezinnen (of groepen) te kunnen verwelkomen.
De gastenkamer zal tijdens het hoogseizoen ENKEL SAMEN met één van de andere woningen worden verhuurd om de privacy van onze gasten te vrijwaren bij het gebruiken van het erf en de tuin.
Natuurlijk geeft het ons ook de kans om altijd ruimte te hebben om onze familie of goede vrienden te kunnen ontvangen in ons kleine paradijs.
En natuurlijk geeft het ook de mogelijkheid aan koppels die alleen wensen te komen (maar zoals hierboven reeds vermeld dan wel BUITEN HET SEIZOEN) om niet een hele woning te moeten huren, maar enkel de gastenkamer MET badkamer (douchecabine, wastafel en toilet).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.